Recenze na film... LOL

23. července 2013 v 11:40 | Posted by: TeSs |  books & films
Recenze na film: LOL
Komedie/Drama/Romantický
USA, 2012, 93 min.

Režie: Lisa Azuelos
Scénář: Lisa Azuelos
Kamera: Kieran McGuigan
Hrají: Miley Cyrus, Douglas Booth, Demi Moore a další...

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery

Můj názor na film:
Film se mi moc líbil je to příběh několila teengerů. Hlavně hraje tam Miley má hlavní roli a já jí mám zrovna moc ráda. Myslím, že tento film hodně zabodoval u náctiletých holek, protože když jsem někde četla různé recenze nebo jsme se jen tak bavily skoro všechny holky hodnotily kladně, proto i já se přikláním, že film je super a doporučuji skouknout :) A jaký názor na film máte Vy ?

Tento článek je přednastastavený jsem na výletě v Třeboni :)
TeSs
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 CarrotsForSale CarrotsForSale | E-mail | Web | 23. července 2013 v 12:48 | Reagovat

LOL miluju :DDD viděla jsem ho několikrát (asi 4x) a to 2 dny po sobě ! :3 Je dokonalej :D

2 untrue.blog.cz | Elizabeth. untrue.blog.cz | Elizabeth. | Web | 23. července 2013 v 13:08 | Reagovat

Miley, má úžasné filmy, nedávno jsem viděla Hannah Montana ve filmu. Od Miley jsem viděla filmy, co se dá, snad brzy zase nějaký natočí

3 Celene Celene | Web | 23. července 2013 v 13:31 | Reagovat

jo tento film se mi taky líbil :-)

4 Maruška Maruška | E-mail | Web | 23. července 2013 v 13:35 | Reagovat

Mně se ten film ohromně líbil! Je to ten film, který bych mohla vidět milionkrát za sebou a pořád by mě bavil. :) (y) A ten herec! *-*

5 Týna Týna | Web | 23. července 2013 v 13:56 | Reagovat

OMG, tohle je nejhorší film, co jsem kdy viděla...

6 ShineHeaven ShineHeaven | 23. července 2013 v 14:09 | Reagovat

Ten film jsem viděla a strašný propadák myslím že kdyby v něm nechrála Miley Cyrus tak by ani neměl šanci uspět to je můj čistý názor...

7 Luciiy. Luciiy. | Web | 23. července 2013 v 15:35 | Reagovat

Už jsem viděla a moc se mi líbil:)

8 Šárka) Šárka) | Web | 23. července 2013 v 15:47 | Reagovat

Miluju Miley, takže ten film je božíí♥:33
Jinak jsem se chtěla zeptat jestli nechceš spřátelit?:) odepiš mi na blog:))

9 Chloé Chloé | Web | 23. července 2013 v 18:32 | Reagovat

LOL je moja srdcovka a nikdy ma neomrzí! :3 <33

10 Claire Drayen Claire Drayen | Web | 23. července 2013 v 20:24 | Reagovat

Kousek jsem viděla jednou na HBO, Miley ráda nemám, takže to mě hned odradilo, ale jinak to asi není zase až tak špatný film.
Když to všichni tak milují, asi si to stáhnu a kouknu se na to na celé :D

11 Nikki Nikki | Web | 23. července 2013 v 21:49 | Reagovat

Mám asi stejný názor jako ty..:) A na LOL jsem se podívala z důvodu, že tam hraje Miley, jiinak bych ho asi neviděla..:D

12 Adél Adél | Web | 23. července 2013 v 22:14 | Reagovat

nejlepší <3

13 H. H. | Web | 24. července 2013 v 11:57 | Reagovat

Mně se film docela dost líbil! :)

14 Mel - melplace.blog.cz Mel - melplace.blog.cz | Web | 24. července 2013 v 16:00 | Reagovat

Ten film sa mi páči. :)

15 Domi♥ Domi♥ | E-mail | Web | 25. července 2013 v 12:15 | Reagovat

ja som z toho filmu videla len začiatok a nudil ma, nemám rada filmy kde sa nič nedeje, kde sú len romániky a potom rev že sa páry rozbili.. ://

16 Julls ~ woolie.blog.cz Julls ~ woolie.blog.cz | E-mail | Web | 28. července 2013 v 17:22 | Reagovat

Milujem ho. :3 Dokonalý "slaďáček". Dievča s niekým chodí, rozídu sa kvôli blbsoti, zamiluje sa do najlepšieho kamoša a potom skončia spolu. :) Klasika! :D Páčilo sa mi obsadenie postáv, ten chalan, neviem ako sa volal, je fakt.. ňúúú. :3 A Mils nekomentujem, dokonalá herečka a speváčka!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama