Recenze na film... Divočáci

27. října 2013 v 17:35 | Posted by: TeSs |  books & films
Dnešní článek bude na recenzi k filmu Divočáci. Tento film kousek jsem viděla na praxi při pauze když kamarádka vyndala notebook něco mi tam ukazovala a pak pustila film na který jsem stejně koukala já a ještě Janina. Strašně jsme se u toho nasmáli a proto bych Vám chtěla napsat recenzi a třeba dát nový tip na film.


Komedie / Road movie
USA, 2007 , 95 min.

Hrají: Walt Becker
Scénář: Brad Copeland
Hudba: Teddy Castellucci
Hrají: John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy, Ray Liotta a další...

Co kdybyste mohli podniknout výlet, který by změnil váš obyčejný život v divoké a nespoutané dobrodružství? V rozpustilé komedii Divočáci se čtyři přední hollywoodské hvězdy - Tim Allen, na dva Oscary nominovaný John Travolta, Martin Lawrence a na Oscara nominovaný William H. Macy - zhostily rolí kamarádů, kteří se jednoho dne rozhodnou radikálním způsobem opepřit svůj nudný život na předměstí a vydají se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Oddech od práce a všedních povinností, o kterém tak dlouho snili, je konečně tady. Ani jeden z nich však nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem jménem Del Fuegos, a že je čekají odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách.

Můj názor na film:
Jak už jsem psala film jsem viděla asi prvních 30 minut na praxi pak jsem to dokoukávala doma a nelituji toho. Film je komedie jak se patří nasmála jsem se a moc se mi to líbilo. Je to dobře vymyšlené a je vidět jaké mezi nimy bylo silné přátelství. Určitě tento film stojí za shlédnutí, protože kdo má smysl pro humor tohle pochopí ;)
Celkové hodnocení 85%
TeSs
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 CrazySarah CrazySarah | E-mail | Web | 27. října 2013 v 17:39 | Reagovat

Film může být sranda:DD
Ale upřímně se asi nekouknu,protože si na to nevzpomenu:DD

2 fakynn fakynn | Web | 27. října 2013 v 17:41 | Reagovat

Na film se kouknu dnes, stejne jsem hledala nejaky tip, ty jsi mi ho dala:) hlavne skvele hvezdne obsazeni, urcite se to podle recenze dot sranda :)

3 Romi Romi | Web | 27. října 2013 v 17:41 | Reagovat

to by mohlo bejt dobry :)

4 Jukniseonline ;) Jukniseonline ;) | Web | 27. října 2013 v 17:45 | Reagovat

sice moc nemám ráda komedie, ale vypadá to zajímavě :))

5 A. A. | E-mail | Web | 27. října 2013 v 18:12 | Reagovat

Film jsem neviděla, ale nevypadá to nějak špatně, vypadá to jako uvolňující komedie takhle pro nějaký nudný pohodový večer. Asi se na to podívám, díky za tip. :)

6 Carry* Carry* | Web | 27. října 2013 v 18:25 | Reagovat

skvělá recenze. :)

7 Kei Kei | Web | 27. října 2013 v 19:14 | Reagovat

já sem na nějv narazila v teldě a to sem koukala ještě s tátou a uplně nejvíc jsme se nasmály :D :D moc se mi film líbil jen sem si nemohla vzpomenout jak se to jmenuje takže dikes ;) jde se stahovat ! :DD

8 Ersi Ersi | Web | 27. října 2013 v 19:37 | Reagovat

Páni tahle čtveřice v jednom filmu?tak to musí být pecka!:-)
určitě jse kouknu!

9 Ella Ella | Web | 27. října 2013 v 20:30 | Reagovat

Uuuu.. Travoltu mám hodně ráda, ale tenhle film se mi nějak vyhnul :D Tvoje recenze mě navnadila a mrkla bych se, ale jelikož teď o prázdniny jedu maraton s jiným hercem a pak už nebudu mít absolutně čas, tak to nechám na jindy. V překladu na to naprosto zapomenu. :D

10 Barča Barča | Web | 27. října 2013 v 20:43 | Reagovat

Ahoj no vypadá to dobře..Ale newím.Jsem na trochu jinačí typy filmu.Možná to nekdy skouknu možná ne ;) Jinak hezký blog

11 ChristinaD ChristinaD | E-mail | Web | 27. října 2013 v 20:45 | Reagovat

Já na komedie vůbec nejsem, každopádně to bude asi pěkný film... Obsazení je skvělé, tak to asi bude stát za to. :) Jen to prostě není můj šálek kávy (vtipné, teď mám kávu na stole :)) to je všechno. Já mám raději vážnější filmy, ale je pravda, že na komedii "Drž hubu!" nedám dopustit. A "Můj táta hrdina" je také bezva. :)
Ale tenhle film jsem neviděla.

12 Lillyan Bröne Lillyan Bröne | Web | 28. října 2013 v 8:43 | Reagovat

:DDDD skvělý film, já jsem ten film viděla už dávno a díky téhle recenze jsi mi ho zase připoměla. Takže díky:D) .. nej

13 Simone Simone | E-mail | Web | 28. října 2013 v 11:52 | Reagovat

Neviděla jsem ... A nevím, jestli by mě to bavilo :DD ale možná se na něj kouknu :))

14 katka219 katka219 | Web | 28. října 2013 v 12:32 | Reagovat

Až se někdy budu nudit, určitě se na něj podívám:)

15 Áďa Z. Áďa Z. | 28. října 2013 v 13:40 | Reagovat

O tomhle filmu jsem ještě neslyšela:D
Když se někdy budu nudit,tak na něho kouknu:D

16 Teesie Teesie | Web | 29. října 2013 v 14:08 | Reagovat

Tenhle film jsem myslím nikdy neviděla, a ani o něm neslyšela. Na filmy nemám moc čas.. :/ Ale určitě se na něj někdy podívám, už bych si asi měla začít psát sezanm filmů, na který bych se měla podívat :D- a že jich nebude málo :D

17 Týna Týna | Web | 30. října 2013 v 17:09 | Reagovat

to neznám, ale stáhnu, díky :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama