Recenze 0,2 / Avon - Řasenka spectra lash

9. listopadu 2013 v 16:32 | Posted & written by: TeSs |  beauty
Chcete si někdy nalíčit řasy jen tak aby nebylo tolik poznat, že jste namalovaný. Nebo chcete neopak vyčnívat z davu jaké budete mít řasy ? Proto je pro Vás takhle řasenka na kterou vám se dám recenzi ;)
Tahle super řasenka nám umožňuje nalíčit si řasy podle nálady nebo místa kam zrovna jdeme. Řasenka má svůj vlastní aplikátor kde si zvolíte množství barvy na řasy. (Na fotce je to dole to fialov kde jsou čísla 1-3). Myslím si, že tohle je super a pro desitlky holek ta nejlepší varianta.
Kartáček je úplně normální. Nemá nějakej zvláštní tvar, ale i přesto se to nanáší úplně senzačně a řasy moc neslepuje. Nevím co více dodat takhle řasenka je super. Na 100% musím doporučit to ani jinak nejde ;)
Cena 219,- ale v katalogu je levnější nekolik % sleva, ale to nevím kolik :/

Omlouvám se za velmi nekvalitní fotky, ale jsou focené mobilem a ještě při umělém světle
TeSs
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Týna Týna | Web | 9. listopadu 2013 v 17:56 | Reagovat

Ta vypadá super :O :)

2 Simone Simone | E-mail | Web | 9. listopadu 2013 v 18:34 | Reagovat

Lol :D tak ta vypadá dost dobře :D pokud ji někde uvidím. určitě ji koupím ! :))

3 Shineheaven Shineheaven | 9. listopadu 2013 v 20:01 | Reagovat

Wow tak ta je LUXUSNÍ ale já už mam tolik řasenek že si další kupovat nebudu

4 Jolí. Jolí. | Web | 9. listopadu 2013 v 20:37 | Reagovat

já přemýšlela jestli si ji objednat a nakonec neobjednala, ale moje sestra ano :D sakra, asi jsem udělala chybu

5 Maruška Maruška | E-mail | Web | 9. listopadu 2013 v 20:56 | Reagovat

měla ji kamarádka. chtěla jsem si ji taky sehnat, ale pak jsem dostala od mamky(asi) jednu, tak jsem si řekla, že je to pitomost, abych si kupovala ještě jednu. A pak jsem na ni nějak zapomněla (:

6 Corie Corie | Web | 9. listopadu 2013 v 23:23 | Reagovat

Olalááá,vypadá dost dobře:)

7 Susane S. Susane S. | Web | 9. listopadu 2013 v 23:38 | Reagovat

Wo tak něco takového jsem ještě nikdy neviděla, ale vypadá to jako dokonalá řasenka! :O

8 Pauline Sparrow Pauline Sparrow | E-mail | Web | 10. listopadu 2013 v 7:56 | Reagovat

Vypadá fakt dobře. Já už jsem sice našla svou oblíbenu řasenku, ale tahle mě celkem zaujala:). I cena vypadá celkem dobře. Super recenze:).

9 teesie. teesie. | Web | 10. listopadu 2013 v 9:05 | Reagovat

možná bych mohla zkusit, si ji koupit, ale ještě uvidím :) já momentářlně používám od maybelline :)

10 Bella-Kejtý<3 Bella-Kejtý<3 | Web | 10. listopadu 2013 v 10:55 | Reagovat

Vypadá úžasně :) Možná si jí koupím :))

11 Áďa Z. Áďa Z. | 10. listopadu 2013 v 11:51 | Reagovat

Já jsem spíš na takové ty řasenky co řasy prodlouží a dodá jim mega objem :DD
Myslím,že tuhle bych si nekoupila:) už podle toho kartáčku:D

12 Ellie Ellie | Web | 10. listopadu 2013 v 14:35 | Reagovat

Vypadá docela dobře:))
Já bych si jí i možná koupila;))

13 A. A. | E-mail | Web | 10. listopadu 2013 v 19:23 | Reagovat

Řasenka vypadá moc pěkně, možná bych si ji mohla koupit, když se líčím tak použiji akorát řasenku... a tahle je taková, že by se mi mohla hodit :) Pěkná recenze :)

14 unfounded. unfounded. | Web | 10. listopadu 2013 v 19:34 | Reagovat

vypadá skvěle, al s malováním jsem asi před měsícem skončila, takže by mi byla k ničemu :D

15 Barush Barush | Web | 10. listopadu 2013 v 19:42 | Reagovat

Máte nádhernej blog.. A ta řasenka vypadá skvěle :3

16 Ell Ell | Web | 10. listopadu 2013 v 19:53 | Reagovat

Já se nemaluju, protože pak vypadám jak idiot :D A navíc se cítím nesvá. Ani řasenku. Čistě přírodní. Ale až se někdy budu chtít namalovat, vím kam sáhnout :)

17 Jkoolča Jkoolča | 10. listopadu 2013 v 20:01 | Reagovat

Wow, ta bude moje :3

18 Kei Kei | 10. listopadu 2013 v 21:25 | Reagovat

noo já sem spokojená za svoji za 50 kč.. :D Já mám třeba děsně dlouhý šasy ale jsou blonďatý..ano já debil mám blonďatý řasy takže to vypadá že žádný nemám ale stačí si na ně dát jenom trochu řasenky a je klid ale i tak fajn článek ;) :D

19 Nicki Laus Nicki Laus | Web | 11. listopadu 2013 v 11:09 | Reagovat

řasenku jsem chtěla, ale nevědela jsem jestli bude kvalitní a co od ní muzu cekat :)) tak už vím a pořídím si ji. .))

20 Miška* & brunomars-fansite.blog.cz Miška* & brunomars-fansite.blog.cz | E-mail | Web | 11. listopadu 2013 v 17:13 | Reagovat

vyzerá veľmi dobre :)

21 Saráha Saráha | Web | 13. listopadu 2013 v 21:05 | Reagovat

Vypadá to super. Já se stejně tedy moc nemaluju, protože jsem líná dřív vstávat:D Ale když už tak jen lehce, nechci aby to vypadalo moooc. Obzvlášť, když je to do škooly.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama