Recenze #03 / Miss sporty - řasenka pump up booster curveit

30. prosince 2013 v 17:21 | Posted & written by: TeSs |  beauty
Už jste tuhle řasenku možná zaznamenali v článků co jsem dostala na Vánoce. Ano tuhle řasenku mám od Ježíška a chci se o ní svámi poděli a napsat k ní recenzi.

Od značky Miss sporty toho moc nemám dá se říci jen 2 věci. Tuhle řasenku a lak na nehty a musím říci, že jsem spokojená. Řasenka ačkoliv vypadá jako obyčejná skrývá se vní něco co by nikdo nečekal. Podle tvaru kartáčku se nařasy nanáší velice dobře a nemusím ani dlouho se malovat abych měla řasy jak potřebuji. Je skvělá když nemáte moc času kvůli její rychlosti v nanášení. Není ani nijak veliká, proto se vejde do každé kabelky (řasenky už mám 3 a tahle je z nich nejmenší). I designově je hezká. Nemám k ní žádné výhrady, musím jen doporučit.


Závěr (klady a zápory)
+ skvěle se nanáší
+ krátká doba malování
+ malá velikost balení
+ hezký design

- tahle řasenka žádné nemá
TeSs
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Pauline Sparrow Pauline Sparrow | E-mail | Web | 30. prosince 2013 v 17:26 | Reagovat

Vypadá skvěle, musím uznat že balení vypadá celkem malé ale myslím že to je výhodné. Asi si jí někdy koupím a vyzkouším:). Ještě když jí doporučuješ, tak proč nevyzkoušet!:)

2 all-for-you-you all-for-you-you | 30. prosince 2013 v 17:32 | Reagovat

tahle řasenka se vážně skvěle nanáší.. je vážně super .. mohla by si vyzkoušet také modrou řasenku která se ani ve vodě nesmyje a je této značky.. ta je také velmi skvělá .. věř mi ;) s pozdravem blog: all-for-you-you.blog.cz ...
Terka ;) ;*

3 hanienes hanienes | Web | 30. prosince 2013 v 17:37 | Reagovat

Vypadá pěkně, až budu nějakou potřebovat, vím co mám vyzkoušet, ale myslím, že stejně zůstanu věrná Rocketce :33

4 nikki3biebs nikki3biebs | Web | 30. prosince 2013 v 17:44 | Reagovat

já se teda nemaluju, ale až budu, dám na tvoji radu:)

5 fakynn fakynn | Web | 30. prosince 2013 v 17:45 | Reagovat

Tuhle jsem taky měla:) ony řasenky od MissSporty nejsou špatné :) ráda si občas nějakou koupím :)

6 shineheaven shineheaven | Web | 30. prosince 2013 v 18:16 | Reagovat

na mě je tenhle kartáček moc velký :D ale líbí se mi ta řasenka vypadá stylově (y)

7 miluju-lunu miluju-lunu | 30. prosince 2013 v 18:23 | Reagovat

Já se nemaluji ale tahle řasenka je pěkná. Zajímalo by mě, jestli z ní pálejí oči protože zatím kdy jsem se zkoušela namalovat, mě pálili oči :/

8 Celene Celene | Web | 30. prosince 2013 v 18:24 | Reagovat

možná ji zkusím :-)

9 nikča nikča | E-mail | Web | 30. prosince 2013 v 18:27 | Reagovat

moc hezká recenze :), já mám taky ale jenom pump up booster (fijalová) a ta je taky prima. co se týče miss sporty myslím, že řasenky mají dost dobrý :)

10 Simone Simone | E-mail | Web | 30. prosince 2013 v 18:47 | Reagovat

řasenka vypadá moc hezky : :D ale má na mě moc velkej kartáček :))

11 sweety-lollipop sweety-lollipop | Web | 30. prosince 2013 v 19:01 | Reagovat

Riasenku som vyskúšala takže možem
povedať že je to jedna z NAJ riaseniek :)

12 Vaness . Vaness . | Web | 30. prosince 2013 v 19:32 | Reagovat

Stejnou řasenku sem dostala i já :O
A je fakt suprová :33
PS : Nechceš spřátelit? ))

13 Licorne From La-Vervain Licorne From La-Vervain | E-mail | Web | 30. prosince 2013 v 22:00 | Reagovat

Túto značku som ešte neskúšala, ale určite raz skúsim. Keď hovoríš, že nemá žiadne zápory, tak môže byť dobrá. Vyzerá skutočne dobre.

14 Terez Terez | Web | 31. prosince 2013 v 10:16 | Reagovat

Od téhle značky řasenku nemám, ale nevypadá špatně, ale pro mě jsou přece jen lepší řasenky, které nanášejí málo, protože mám řasy dlouhé tak, že se mě všichni ptají,jestli mám řasenku nebo ne. A nedávno jsem podobnou velkou dostala a nanáší tak moc, že jí musím stírat, abych řasy neměla nad obočí:D

15 Bella-Kejtý<3 Bella-Kejtý<3 | Web | 31. prosince 2013 v 11:23 | Reagovat

Vypadá hezky, tuhle řasenku jsem si chtěla koupit, ale nakonec jsem uznala, že mám dost řasenek a že další nepotřebuju, ale vypadá vážně dobře :3

16 Terr. Terr. | Web | 31. prosince 2013 v 12:06 | Reagovat

Skvělá recenze :)

17 Márč Márč | Web | 31. prosince 2013 v 13:08 | Reagovat

ahoj :) ráda s vámi spřátelím :) napište mi, co chcete na ikonku :)

18 Mrs. Writer Mrs. Writer | E-mail | Web | 31. prosince 2013 v 13:36 | Reagovat

Už dlouho nad ní přemýšlím, tak že bych se nakonec podvolila? :D Pěkná recenze, jediné co mi tu chybí, je jen fotka před a po, abych měla představu o tom, co vlastně dokáže.. ale jinak vážně podařené :) mě se na ní moc nelíbí ta oranžová, ale zrovna mám doma tak přestrašnou řasenku, že to nejspíš risknu a vezmu tuhle.. mám ráda mega kartáčky :3

19 Týna Týna | Web | 31. prosince 2013 v 18:23 | Reagovat

Vypadá skvěle!

20 Adríí Adríí | 1. ledna 2014 v 20:51 | Reagovat

Jedna z nejlepších řasenek:3

21 DominiCa DominiCa | Web | 21. ledna 2014 v 19:09 | Reagovat

Akurát som rozmýšľala, akú si kúpim, lebo tá, čo mám teraz sa už míňa. Som vďačná za tento tip a asi som sa už rozhodla:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama